Uw 3D print specialist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • UltiMaker 2,85mm PET Carbon Blue 0,75kg
  • UltiMaker 2,85mm PET Carbon Blue 0,75kg

2,85mm PET Carbon Blue 0,75kg

Barcode number: 8719874984515
€133,04
Incl. tax

UltiMaker item nr: 234522

On backorder (Delivery timeframe:Is shipped from supplier and is expected to be delivered in 2-3 workdays.)

UltiMaker PET CF zet de norm voor industrieel kwaliteit voor zakelijk gebruik. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, is het perfect geschikt voor een breed scala aan toepassingen. UltiMaker PET CF is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en schaalbaar en stelt u in staat om de manier waarop u werkt en afdrukt te standaardiseren. Met de carbon toevoeging aan het materiaal is het een zeer stijf materiaal, dit composiet is simpel in gebruik in een UltiMaker 3D printer. Gebruik bij het printen is een CC printcore noodzakelijk vanwege de abbrasiviteit van het materiaal.

Kenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken van UltiMaker PET CGF is de hoge stijfheid, en temperatuurs bestendigheid door het temperen (annealen) van het materiaal. Door het onderdeel te temperen kan het een temperatuur bestendigheid worden verkregen van 181 graden celcius, en tot 30% hogere sterkte, en tot 10% hogere stijfheid. voor verdere kenmerken, kunt u de Technische Datasheet bekijken.

Toepassing

Door de uitzonderlijke mechanische eigenschappen, kunnen engineers met dit PETG CF materiaal sterkere en nauwkeurige onderdelen 3D printen. Dit kunnen bijvoorbeeld onderdelen zijn voor tooling and jigs, maar ook eind producten. Ook het 3D printen van onderdelen ter vervanging van gebroken of eind of life onderdelen met hoge materiaalspecificaties is met dit materiaal mogelijk.

Compatibiliteit

LETOP dat een CC printcore noodzakelijk is om dit materiaal te printen.
Ultimaker PETG is officieel ondersteund door de Ultimaker S7, Ultimaker S5 en Ultimaker S3 3D printers.
Het is compatibel met dual extrusie met de volgende materialen:

  • Ultimaker PVA
  • Ultimaker Breakaway
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »