MTB3D heeft vele objecten 3D geprint voor de TU Delft, en werkt nauw samen met studenten/onderzoekers en professoren. Zo heeft MTB3D grote maquettes geprint voor studenten, onderdelen voor geavanceerde onderzoeksapparatuur 3D geprint, schaalmodellen van onderzoeksobjecten en prototypes voor testting.

Maquettes

Voor meerdere studenten en medewerkers aan de TU Delft heeft MTB3D maquettes 3D geprint. Hierbij denken we mee met de klant, en kunnen we de gehele maquette voor u maken, of slechts de componenten 3D printen. Ook kunnen we helpen met het lasersnijden van kleine onderdelen. Ondanks dat vaak wit PLA gebruikt wordt als materiaal, zijn ook andere kleuren mogelijk om te 3D printen.

Prototypes

Ook voor het maken van prototypes in 3D kan MTB3D u helpen. In de afbeelding ziet u een 3D geprint zeeppompje welke uit een minimaal aantal onderdelen bestaat. De buitenkant van de fles is in 1 keer geprint in TPU rubber achtig materiaal.

Awards en prijzen

Voor veel activiteiten/ workshops/ evenementen/ gastcollegess en overige activiteiten, is het leuk een gepersonaliseerd bedankje te hebben. Maar ook voor een wedstrijd is het leuk een 3D geprinte prijs te hebben welke overeen komt met het thema. We helpen graag met het maken hiervan en kunnen ook het 3D modelleren voor u overnemen. Hiernaast ziet u een klein voorbeeldje hiervan.

Schaalmodellen

Wilt u graag iemand uitleggen hoe een product werkt, of hoe het er uit zal zien, of wellicht gewoon een schaalmodel voor op uw bureau hebben? MTB3D heeft veel ervaring met het 3D printen en in elkaar zetten van schaalmodellen. Indien gewenst kunnen we deze ook met bodemplaat en stofkap leveren. Ook kan MTB3D uw 3D bestanden omzetten en versimpelen naar een 3D printbaar bestand.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Categorieën: Uncategorised