MTB3D houd zich sinds 2013 bezig met alles omtrent 3D printing.
Opgericht door Arjan van Unen en Ewoud van Munster. Beide hebben grote interesse op het gebied van 3D printing.
MTB3D heeft ervaring met alle facetten die in aanraking komen met 3D printing.
Zo heeft MTB3D ervaring met het ontwerpen van 3D printers en 3D pennen, het modificeren van 3D printers, ervaring met het gebruik van meer dan 10 verschillende merken 3D printers, het gebruik van meerdere 3D scanners, reverse engineering,3D modelleren, het opstarten van een productieproces van nieuwe producten en nog veel meer.

MTB3D heeft een eigen filament-lijn geïntroduceerd, welke momenteel onder andere via www.goedkope3dfilamenten.nl wordt verkocht. Deze lijn is nu verkrijgbaar onder de naam: Hot Orange.

MTB3D doet veel Printopdrachten. Van high end engineering prototypes voor onderzoek, tot enkele kleine koeksteek vormpjes, alles is mogelijk. Omdat we niet alleen veel ervaring hebben met 3D printen, maar ook een Mechanical Engineering achtergrond hebben, kunnen we vaak meedenken met het de functie van het object, zodat onze 3D print service niet alleen gericht is op het 3D printen, maar op het goed functioneren van uw 3D print. Denk hierbij aan de printoriëntatie, support plaatsing, nabewerkingsmogelijkheden, perspassingen, inserts,en nog veel meer. Tevens hebben we ervaring met het 3D printen van mallen, en contramallen Dit kan zowel voor het verloren-was process, maar ook om zandvormen te produceren met een 3D print als contramal.
Wat uw verzoek ook is, MTB3D biedt een 3D print service aan die bij u past!

Ook kunnen we met onze 3D scanner personen of objecten inscannen om deze te 3D printen. Denk hierbij aan een buste van een persoon als geschenk of herinnering, maar bijvoorbeeld ook van een replica van een kapot of verloren onderdeel van een mechaniek!

Naast een standaard goede 3D printservice, bieden we ook extra’s aan. Denk hierbij aan een time-lapse van uw 3D print, of het nabewerken van uw 3D print. Nabewerken van een print kan door schuren/ samensmelten/ temperen / Aceton smoothning/ polijsten / verven, en nog veel meer.

Neem contact met ons op via onderstaande knop, voor een vrijblijvende offerte, en beoordeling van uw object of idee.

Klik hier om contact op te nemen

DELFT – TU Delft faculteit IO tentoonstelling Minors. – FOTO GUUS SCHOONEWILLE