MTB3D houd zich sinds 2013 bezig met alles omtrent 3D printing.
Opgericht door Arjan van Unen en Ewoud van Munster. Beide hebben grote interesse op het gebied van 3D printing.
MTB3D heeft ervaring met alle facetten die in aanraking komen met 3D printing.
Zo heeft MTB3D ervaring met het ontwerpen van 3D printers en 3D pennen, het modificeren van 3D printers, ervaring met het gebruik van meer dan 10 verschillende merken 3D printers, het gebruik van meerdere 3D scanners, reverse engineering,3D modelleren, het opstarten van een productieproces van nieuwe producten en nog veel meer.

MTB3D heeft haar eigen filamentlijn welke het via meerdere resellers verkoopt, waaronder goedkope3dfilamenten.nl. Omdat we zelf tevens zelf veel met alle filamenten printen, zijn we goed op de hoogte van de kwaliteit, en alle eigenschappen van het filament. Of het nu Carbon versterkt PET-G materiaal of filament op basis van zeewier of basis van Hennep is, of Delrin/Pom/acetal filament, wij kunnen u verder helpen!

MTB3D doet veel Printopdrachten. Van high end prototypes voor onderzoek, tot grote oplages sleutelshangers, alles is mogelijk. Omdat we niet alleen veel ervaring hebben met 3D printen, maar ook een Mechanical Engineering achtergrond hebben, kunnen we vaak meedenken met het de functie van het object, zodat onze 3D print service niet alleen gericht is op het 3D printen, maar op het goed functioneren van uw 3D print. Denk hierbij aan de printoriëntatie, waarbij haaks op de printrichting de meeste kracht kan weerstaan, of bijvoorbeeld wanneer schuren noodzakelijk is, om de wand dikker te maken, of mogelijkheden voor nabewerken open te houden. We hebben ervaring met het Printen van mallen, en contramallen, om zowel op het verloren-was process te gieten, maar ook zandvormen te produceren met een 3D print als vorm.
Wat uw verzoek ook is, MTB3D biet een 3D print service aan die bij u past!

Naast een standaard goede printservice, bieden we ook extra’s aan. Denk hierbij aan een time-lapse van uw 3D print, of het nabewerken van uw 3D print. Nabewerken van een print kan door schuren/ samensmelten/ temperen / Aceton smoothning/ polijsten / verven, en nog veel meer.

Neem contact met ons op via onderstaande knop, voor een vrijblijvende offerte, en beoordeling van uw object of idee.

Klik hier om contact op te nemen