Wij als MTB3D zijn elke dag aanwezig op ons kantoor en bezig met het ontwerpen en printen van 3D objecten. Op ons kantoor hebben wij een ruime hoeveelheid 3D printers staan waarmee wij objecten kunnen printen. Als u een kant en klaar bestand heeft kunnen wij hem vaak al dezelfde dag aanzetten en zou u het bestand de volgende dag kunnen ophalen, afhankelijk van de print duur van het object. Als er grote haast is bij een 3D print opdracht, zijn wij flexibel en willen wij graag met u meedenken om de opdracht op tijd te kunnen leveren. Dit kan eventueel zelfs nog dezelfde dag zijn.

Aangezien wij meer dan 10 3D printers hebben staan, kunnen wij ook een grote hoeveelheid objecten snel leveren. We hebben vele kleuren filament en materialen op voorraad en daardoor zijn we in staat snel uw opdracht in behandeling te nemen.

Mocht u niet in staat zijn om het product op te halen, dan zullen wij de opdracht verzenden met PostNL. Dit houdt in dat uw 3D object in de meeste gevallen de dag nadat de print klaar is bij u thuis wordt bezorgd.