MTB3D focust zich op haar 3D print service. Wij helpen bij het realiseren van uw 3D object.

Heeft u een kant en klaar bestand, dan denken we graag met u mee wat de meest ideale manier van printen is die past bij de functie van uw object. Hierbij zullen we tips geven indien wij zien dat enkele kleine aanpassingen de kwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine afrondingen op het object aan de onderkant tegen de printbed aan. Deze ronde randjes zullen minder mooi worden dan rechte hoeken.

Heeft u een idee wat voor object u wenst, maar geen 3D CAD tekeningen? Dan helpen we u graag om deze te maken. We zetten uw wensen om in een 3D bestand, en zullen deze voor u printen. Hierbij zullen we ontwerpen waarbij we het 3D print proces- meenemen, zodat we het optimale object voor u kunnen produceren. U krijgt van ons het 3D bestand, zodat u deze later nogmaals kan 3D printen, of kan gebruiken voor andere doeleinden zoals afbeelding rendering.

Mocht u slechts een ruw idee hebben van een product of object, kunnen we u helpen met het ontwerp proces. We zullen met u meedenken wat de technische en visuele aspecten zijn waaraan het object dient te voldoen. Hierbij nemen we uiteraard het FDM 3D print proces mee. Ook zullen samen met uw een ontwerp en 3D print creëren en ook in dit geval zal u het 3D bestand mee krijgen om later nogmaals te gebruiken.