Voor welke gelegenheden kunt u een 3D printer huren?

Er zijn veel redenen waarom u een 3D printer zou willen huren. Soms is het slechts om te zien of u een printer zelf zou willen aanschaffen, soms om extra productiecapaciteit te hebben. Wij bieden aan aantal verschillende type 3D printers aan, waaronder SLA resin 3D printers en FDM 3D printers.

Gelegenheden waarvoor u een 3D printer kunt huren zijn onder andere:
-3D printer huren voor een beurs
-3D printer huren voor een festival
-3D printer huren voor een workshop
-3D printer huren voor een productdemonstratie
-3D printer huren voor het testen voor eventuele aanschaf
-3D printer huren voor extra productiecapaciteit
-3D printer huren voor het vervaardigen van een maquette
-3D printer huren voor het maken van een prototype
-3D printer huren voor een open dag
-3D printer huren om te testen in een lesomgeving

Welke 3D printers kunt u huren bij MTB3D?

Wij verhuren zowel FDM als SLA 3D printers. Hieronder ziet u een lijst van de 3D printers welke wij verhuren. Indien u niet een specifiek model wenst, helpen wij u graag verder welk type het best bij uw wensen past. De SLA resin 3D printers hebben een hoge nauwkeurigheid, werken met vloeistoffen als grondstof en zijn erg gebruiksvriendelijk. De FDM printers zijn minder nauwkeurig als de SLA, maar omdat ze plastic draad (filament) als grondstof verbruiken een stuk toegankelijker en tevens goedkoper. De Ultimakers en de Prusa 3D printers zijn het meest gebruiks-vriendelijkst, en aan te raden wanneer u een standaard formaat 3D printer wenst te huren. De Ultimaker 2+ heeft een bouwvolume van 225x225x205mm, de Ultimaker 2+ extended een volume van 225x225x305mm. De Prusa heeft een bouwvolume van 250x210x210mm. Wanneer dit niet voldoende is, kan een creality CR-10 s4/5 gehuurd kunnen worden. Deze zijn 400x400x400 en 500x500x500mm groot! Hou er wel rekening mee dat deze 3D printers enige ervaring met 3D printers vereisen om juist te gebruiken.

Totaal hebben wij meer dan 30 3D printers staan welke u kunt huren!

SLA:
-Formlabs Form 2

FDM
– Ultimaker 2+
-Ultimaker 2+ extended
-Prusa i3 MK3s
-Prusa i3 MK3S MMU2S
-Creality CR10 s4
-Creality CR10 S5

Kosten

Onze prijzen voor het huren voor het huren van een 3D printen ziet in in onderstaande link naar onze kosten pagina. Mocht u echter een specifieke aanvraag hebben neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Deze kosten zijn voor de huur van de printer en een korte uitleg over de printer. Verbruik materiaal wordt achteraf verrekend hoeveel er gebruikt is.

Wanneer een printer verstopt raakt of onbruikbaar is door verkeerd gebruik, maar wij de machine kunnen repareren binnen een half uur zonder nieuwe onderdelen, betaald u geen extra kosten.
Wanneer de printer door onjuist gebruik schade oploopt (door bijvoorbeeld te laten vallen) zult u de reparatie kosten of vervangingskosten van de machine moeten betalen.

Wij vragen geen borg voor onze machines, maar willen wel een geldig legitimatie bewijs zien.

Klik hier voor de prijzen van het huren van een 3D printer

Informatie

Wij verzenden onze 3D printers niet, u kunt deze slechts afhalen in Delft.

De printers kunnen maandag tot vrijdag vanaf 8:30-18:00 worden afgehaald en ingeleverd. Buiten deze tijden is alleen mogelijk met afspraak, en kunnen extra kosten aan vast zitten.

Klik hier om een aanvraag te doen