3D printing implementeren in uw organisatie

3D printing heeft veel potentie om te worden gebruikt in zowel kleine als grote bedrijven. Maar hoe weet u of 3D printing de moeite waard is om in te investeren binnen uw bedrijf?

MTB3D help u graag om er achter te komen of er mogelijkheden zijn om 3D printen binnen uw bedrijf te implementeren. We kijken samen naar kansen waar 3D scannen, 3D modelleren en 3D printen gebruikt of gecombineerd zou kunnen worden binnen uw organisatie.

Wij kunnen u helpen op 3 standaard manieren binnen uw bedrijf

MTB3D bespreekt samen met u waar kansen liggen binnen uw organisatie voor 3D printing
Wij zullen samen met u kijken naar mogelijkheden om 3D printing binnen uw organisatie te gebruiken. Hierbij zullen we eerst kijken naar de huidige manier van werken, uw eigen ideeen bespreken, en informatie verschaffen over de mogelijkheden van 3D printen, zodat u weet waar u 3D printen wel en niet voor zou kunnen gebruiken.

MTB3D kan lezingen en workshops geven aan u en uw collega’s
Om u en uw collegas volledig op de hoogte te brengen van de mogelijkheden die 3D printen te bieden heeft, kunnen we verschillende workshops en presentaties samen stellen die specifiek voor uw vakgebeid van toepassing zijn. Hierbij kunnen we voorbeelden laten zien van beproefde methodes en technieken, en uw vragen beantwoorden die u heeft over het gebruik van deze relatief nieuwe productiemthodes.

MTB3D kan binnen uw bedrijf een test case verzorgen
Om te bepalen wat de toegevoegde waarde is van 3D printing kunnen we samen met u een test case verzorgen die uitwijst hoe 3D printing binnen de organisatie gebruikt kan worden. Hierbij zullen we aantonen hoe gemakkelijk 3D printing binnen uw organisatie te implementeren is, en waarvoor het gebruikt kan worden. Dit kan rapid prototyping zijn, maar ook het maken van mallen/ eindproducten/ maquettes behoren tot een van de vele mogelijkheden. Tevens kunnen we 3D scannen en modelleren meenemen als een van de mogelijkheden

Naast deze 3 standaard opties kunnen we natuurlijk ook maatwerk aanbieden, neem dan contact op met uw specifieke wensen.

3D printing algemeen

Naast het implementeren van 3D printing in uw bedrijf, kunnen onze 3D printing specialisten ook kennis in een ruimere setting met u delen.
Denk u hierbij bijvoorbeeld aan:

-Workshops met 3D printing/ 3D ontwerpen
-Beursstands waarbij onze specialist met 3D printer aanwezig is.
-Open dagen waarbij we uitleggen wat 3D printing is
-Festival stands waarbij we 3D printen en mensen 3D inscannen.

We denken daarnaast graag met u mee en zijn flexibel. Neem daarom gerust contact op als wij u met onze kennis en expertise kunnen helpen.

Mocht u geinteresseerd zijn wat MTB3D voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier:

Klik hier om een aanvraag te doen